Fabrizio toont zijn nieuwe ‘Vlaamse’ neus

Fabrizio toont zijn nieuwe 'Vlaamse' neus
Instagram / fabrizio_tzinaridis

We hebben er even op moeten wachten, maar nu mag iedereen het zien. Fabrizio deelt sinds vandaag het resultaat van zijn neusoperatie op het Instagramprofiel van cosmetisch consulente Diana Gabriels. De ‘TI’-verleider is naar eigen zeggen heel blij met het resultaat. 

Eerder liet zijn vriendin Pommeline sleutelen aan haar billen en nu was het ook de beurt aan de Griekse verleider. Hij stoorde zich aan het bultje op zijn neus en ook de grootte was niet wat het moest zijn. Gelukkig stond cosmetisch consulente Diana Gabriëls met raad en daad klaar voor Fabrizio. “Het neuskapje is eraf”, schreef het vriendje van Pommeline enthousiast.

👃🏻 EEN BLIJE FABRIZIO, WANT…. HET NEUSKAPJE IS ERAF!! 👃🏻 _ Vandaag is het kapje van @fabrizio_tzinaridis verwijderd door @drwever. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video hier: https://youtu.be/bWrxOuNhx8E _ Zondag 29 juli is @drwever aanwezig in onze praktijk te Barendrecht voor het geven van GRATIS ADVIES. Overweeg je een neuscorrectie? Maak dan snel online een afspraak op onze website! Gespreide betaling is mogelijk vanaf €50,- per maand. _ _☎ +31 (0)180 – 439001 _✉ [email protected] _ 🌎 www.dianagabriels.com _📍 Avenue Carnisse 221, Barendrecht #dianagabriels #praktijkgabriels #drwever #fabriziotzinaridis #fabrizio #nose #nosejob #neuscorrectie #temptation #ad #telegraaf #shownieuws

A post shared by Diana Gabriels (@diana.gabriels) on