Agent scheert dakloze voor sollicitatiegesprek

Als dakloze zonder ruime kledingkast en badkamer is een sollicitatiegesprek niet vanzelfsprekend. In Florida was een dakloze man dan ook op een parkeerplaats aan het stuntelen met een scheermes, maar gelukkig reed er op dat moment net een politieagent langs.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Politieagent Tony Carlson moest tijdens zijn dienst tanken en zag dat de dakloze man zijn scheermes maar niet aan de praat kreeg. "Hij vroeg me of ik zijn scheermes kon herstellen, omdat die van hem stuk was”, vertelt de agent in een reactie gepubliceerd op Facebook. De agent wist het scheermes te maken, maar toen de dakloze man zichzelf wilde scheren, lukte dit niet. Carlson heeft hem daarom geholpen, aldus CNN.

Een voorbijganger stond vanaf een afstand te kijken en vond dit zo'n mooie actie, dat hij besloot het verhaal te delen op sociale media.

Aangenomen!

Een Amerikaanse radiopresentator speurde, nadat het filmpje viraal ging, de dakloze man op. Wat bleek? Vlak voor de scheerbeurt was de man naar McDonald's gegaan, om te kijken of ze een vacature vrij hadden. De vrouw van het restaurant vertelde hem dat als hij opnieuw zou langskomen, opgefrist en zonder baard, hij verzekerd zou zijn van de baan.

Bron: Metro Nederland