Geef jij deze hondjes een nieuwe thuis?

Foto Pexels

Elke week zet Metro enkele hondjes in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Neem jij een van deze hondjes in huis? 

Antigoon (refnr 14577)

Hoi, ik ben Antigoon! Ik heb een vrij wit snoetje, waardoor ik ouder lijk, maar ik ben nog een vrij jong hondje. Ik verblijf al bij een opvanggezin in België en heb al helemaal mijn draai gevonden! Mijn staartje stopt niet met kwispelen, knuffels vind ik top en ik kom er steeds om vragen. Als er gewandeld wordt, sta ik heel enthousiast als eerste aan de deur, en ik loop heel netjes aan de leiband. In de auto is er ook geen enkel probleem. Ik ben een zeer sociaal ventje met een gouden hartje en zoek een baasje van wie ik veel liefde krijg. Je kan met mij kennismaken in mijn opvanggezin in Halle.

Geslacht: mannelijk
Ras: Podenco
Vacht: kort
Leeftijd: 3,5 jaar
Grootte: 44 cm
Gewicht: 13 kilo

Boliche (refnr 14758)

Ik ben Boliche, een van de vele puppy’s die als cadeau werd gegeven voor Driekoningen, een bedenkelijke traditie in Spanje. Aangeschaft als kleine, schattige pup, maar puppy’s groeien op en vragen opvoeding, aandacht en een wandeling. Ik liep gewoon op straat, harnasje nog aan, maar geen chip. Niemand kwam naar mij vragen, niemand miste me… Ik heb een fenomenaal karakter, ben enorm aanhankelijk en gevoelig. Een fantastische thuis is alles wat ik nodig heb.

Geslacht: mannelijk
Ras: kruising
Vacht: ruwharig
Leeftijd: 6 maanden
Grootte: 42 cm
Gewicht: 7 kg

Alvarez (refnr 14955)

Mijn naam is Alvarez. Ik heb een open en blij karakter, maar werd toch gedumpt om te worden vernietigd in een Spaans dodingsstation. Ik ben klein en fijn, en mijn speels karakter maakt van mij een aangenaam kameraadje. Met mijn grote oren zie ik er bovendien zeer ondeugend en supersympathiek uit. Kortom, ik ben een tophond.

Geslacht: mannelijk
Ras: kruising
Vacht: kortharig
Leeftijd: 3 maanden
Grootte: 30 cm
Gewicht: 3 kg