Man is zo verslaafd aan tatoeages dat hij geslacht laat weghalen: "want het stoort mijn lichaam"

Een Russische man heeft het nieuws gehaald nadat hij zijn geslacht operatief heeft laten verwijderen. Op zich niet zo heel bijzonder, ware het niet dat hij dat dit deed omdat ze volgens hem "de esthetiek van zijn lichaam verstoorden”. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Adam Curlykale is op zich al een bijzonder figuur want hij is tattooverslaafd en heeft zich helemaal zwart laten tekenen. Zijn liefde voor inkt begon nadat hij kanker kreeg. De Rus uit Kaliningrad zou de ziekte overwinnen, maar kreeg nadien te maken met een verzwakt immuunsysteem, een bleke huid en een depressie. Bovendien vertelde de dokters dat de man leed aan albinisme. Om dit te compenseren begon hij te experimenteren met tatoeages, een hobby die snel uit de hand zou lopen. Ondertussen staat Curlykale voor 90% vol met tatoeages.

Geen geslachtsdelen

Deze week onderging de Rus een operatie waarbij zijn mannelijk geslachtslid werd verwijderd. Hij vond dat het de "esthetiek van zijn lichaam verstoorde". De man is alvast heel blij met eindresultaat. Hij beziet zijn lichaam als een canvas waar hij naar hartelust mee kan experimenteren.

Curlykale voor de operatie: