Kim Kardashian aangeklaagd voor nieuwe parfumflesje

Kim Kardashian
Getty Images / D. Livingston

Mediafiguur Kim Kardashian heeft officieel een rechtzaak aan haar been. Een van de flesjes van haar nieuwe parfumlijn zou te veel lijken op het logo van mediabedrijf Vibes Media. Het bedrijf eist een schadevergoeding en wil dat de nog onverkochte flesjes vernietigd worden.

Kim Kardashian, realityster en eigenares van parfummerk KKW FRAGRANCE, zit in slechte papieren. Een van de nieuwe parfumflesjes die ze onlangs op de markt bracht, zou te veel weg hebben van het logo van Vibes Media. Het flesje van Kardashian is in de vorm van een tekstballon met het woord ‘Vibes’ in. En laat dat nu net het logo van het mediabedrijf Vibes Media zijn.

De aanklager eist nu een schadevergoeding en wil niet dat de flesjes nog verder verkocht worden. De flesjes die nog niet de deur uit zijn, ziet het mediabedrijf liever vernietigd. Het is trouwens niet de eerste keer dat Kardashian wordt aangeklaagd. Vorig jaar hing haar een schadevergoeding boven het hoofd van honderd miljoen dollar om een geplagieerd smartphonehoesje.