Burger King schenkt terminaal zieke hond tot aan zijn dood gratis cheeseburgers

Sinds de eigenaars van het hondje Cody weten dat hij een agressieve kanker heeft, willen ze zijn laatste maanden zo aangenaam mogelijk maken. Ook fastfoodketen Burger Keten doet een duitje in het zakje. Ze schenken het dier tot aan zijn dood gratis cheeseburgers. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Cody is een kruising tussen een boxer en een labrador en lijdt aan een agressieve vorm van botkanker. De dokters vermoeden dat het diertje nog maar enkele maanden te leven heeft. Zijn baasjes wilden zijn pijn verzachten en namen het dier regelmatig naar Burger King waar ze hem trakteerden op een Cheese Burger, op deze manier slikte Cody de medicatie ook makkelijker in. Op een dag vroeg een serveuse waarom het beestje op de burgers getrakteerd werd. Ontroerd door het verhaal vertelde ze alles aan het management, die op hun beurt besloten de burgers voortaan gratis te doneren. Hartverwarmend!

Thanks to @BurgerKing for showing so much love and kindness towards my family and our dog, Cody. It's appreciated more than words can describe. pic.twitter.com/KsKnfXtv0S

— Karch (@AKarchh) July 16, 2018