Geef jij deze honden een gouden mandje?

Foto Pexels

Elke week zet Metro enkele hondjes in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit meer alleen.

Fellaini (refnr 14988)

Hoi, ik ben Fellaini. Klein en onschuldig werd ik in een Spaans dodingsstation gedumpt. Ik ben een lief en aanhankelijk hondje, dat geniet van bij je te zijn, dat het heerlijk vindt op je schoot te zitten en bescherming te zoeken. Ik ben een mooi Chihuahuaatje, dat overal met je mee naartoe kan. Geef jij mij een nieuwe thuis?

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 2 jaar
Ras: Chihuahua
Grootte: 26 cm
Vacht: kortharig
Gewicht: 2 kg

Gali (refnr 14233)

 

Ik ben Gali, een heel lieve en mooie tiener, die al in een opvanggezin in België verblijft. Zij bereiden me daar voor op een huiselijk leventje…en ik doe dat blijkbaar voortreffelijk! Momenteel ben ik ook al babysit voor een nestje kleine pups, en ik ben heel zorgzaam. Ik zal uitgroeien tot een grote beer, maar ben eigenlijk rustig, wat typisch is voor mijn ras. Kinderen zijn geen enkel probleem voor mij. Andere honden zijn een pluspunt, want ik ben niet graag alleen. Je kan met mij komen kennismaken in Rummen.

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 8 maanden
Ras: kruising Spaanse Mastin
Grootte: 70 cm
Vacht: kortharig
Gewich:t 35 kg

Musgo (refnr 14696)

Mijn naam is Musgo. Ik werd door SHIN gered uit een Spaans dodingstation, met mijn zeven broertjes en zusjes. Ik ben een levenslustige pup, vol kattekwaad, maar ook heel lief en aanhankelijk. Alleen zijn valt me moeilijk, dat is nog een werkpuntje. Na een slechte start, die ik al lang vergeten ben, hoop ik nu snel een fijne thuis te vinden. Wie heeft er een plaatsje voor mij? Je kan met mij komen kennismaken in mijn opvanggezin in het Leuvense.

Geslacht: mannelijk
Leeftijd: 5 maanden
Ras: Kruising Grootte 35 cm
Vacht: Half lang
Gewicht:  6 kg

Interesse in Fellaini, Gali, Musgo of in één van de andere SHIN-hondjes? Voor Fellain mag je een mail sturen naar [email protected], of kan je bellen naar 0474/19.10.75.  Voor Gali en Musgo, kan je mailen naar naar [email protected], of bellen  naar 0491/07.65.19.

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300€. Dit is hierin inbegrepen; medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6m), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje. Behoudens expliciet anders vermeld, verblijven al onze honden in ons asiel in Spanje.
Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) via shin.be