WK 2018 – Drieduizend supporters onthalen broertjes Hazard in thuisstad

WK 2018 - Drieduizend supporters onthalen broertjes Hazard in thuisstad

Zo’n 3.000 supporters zijn zondag afgezakt naar “Hazard Village” in ‘s-Gravenbrakel om de Rode Duivels Eden en Thorgan Hazard te verwelkomen in hun thuisstad. Eden en Thorgan werden omstreeks 17.30 uur verwacht, maar de broers lieten even op zich wachten. Om de tijd te doden, maakten de aanwezigen selfies of keken met een half oog naar de WK-finale tussen Frankrijk en Kroatië.
In het gezelschap van journalist Vincent Langendries maakten Eden en Thorgan omstreeks 18.30 uur dan toch hun opwachting. Gehuld in een shirt van de Duivels bestegen ze het podium. Nadat Eden, intussen verkozen tot de op één na beste speler van het WK, het publiek had bedankt, kroop hij weer even in de rol van “DJ Hazardo”, net zoals hij enkele uren eerder al had gedaan tijdens de huldiging op de Grote Markt in Brussel.
In “Hazard Village” keken de voorbije weken in totaal zo’n 20.000 mensen naar de WK-wedstrijden van de Duivels. De lokale voetbalclub, waarbij de vader van de twee Duivels betrokken is, organiseerde mee het lokale WK-dorp.

bron: Belga