Geef jij deze honden een nieuwe thuis?

Elke week zet Metro enkele hondjes in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit nog alleen.
door
Mare
Leestijd 1 min.

Cobu (refnr 14269)

Ik ben Cobu, Samen met Cuco, mijn papa, moest ik weg bij mijn baasjes omdat ze verhuisden. Wij zijn allebei aanhankelijke, toffe Pinschertjes, die veel vriendschap te bieden hebben en erg actief zijn. We zijn, zoals typisch voor ons ras, erg vrolijk en aanwezig, en hele toffe huisgenootjes. Het mooiste zou zijn dat we samen een fijne thuis konden vinden, omdat we al ons hele leven samen zijn, en lief en leed met elkaar hebben gedeeld.

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 5 jaar

Ras: Pinscher

Grootte: 30 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 4 kg

Nonie (refnr 14779)

Ik ben Nonie, een geweldige pup met prachtige ogen. Ik heb een enorme ‘will to please', ben erg pienter en slim. Ik werd gered uit een Spaans dodingsstation waar ik als pup werd gedumpt. Ik heb dus echt wel veel geluk gehad! Ik zit heel graag bij je op schoot en geniet van knuffelen. Maar even goed houd ik van spelen en gek doen. En na al dat geravot sla ik een grote kom eten niet af. Wie heeft er een plaatsje voor mij? Je zal er geen spijt van hebben!

Geslacht: vrouwelijk

Leeftijd: 5 maand

Ras: kruising

Grootte: 40 cm

Vacht: kortharig

Gewicht: 8 kg

Boris (refnr 12996)

Mijn naam is Boris. Ik werd door SHIN gered uit een Spaans dodingstation. Met mijn zwarte kraaloogjes ben ik een bijzonder leuk knaapje en een ideaal gezelschapshondje. Ik kan het met iedereen goed vinden, maar ben sterk onder de indruk van al die vele honden, het luide geblaf en de drukte in het SHIN-asiel. Ik was immers een gezinsleven gewend. Ik ben een zeer mooi, en eerder rustig hondje, dat in een gezin met kindjes kan wonen. Wie geeft mij snel terug wat ik nu zo hard mis.

Geslacht: mannelijk

Leeftijd: 2 jaar

Ras: Kruising

Grootte: 39 cm

Vacht: ruwharig

Gewicht: 9 kg