IN BEELD. Wolfie de kater heeft een overbeet, maar is oh zo schattig

IN BEELD. Wolfie de kater heeft een overbeet, maar is oh zo schattig
Instagram / Wolfie_smiles

Katten doen het altijd goed op sociale media, maar Wolfie is extra bijzonder. Deze kater heeft een overbeet dat hem superschattig maakt. Bovendien heeft hij een levensverhaal dat zo door Disney zou kunnen verfilmd worden. 

Wolfie leeft in Downtown Los Angeles en heeft zijn leven te danken aan Jacqueline Santiago die Friends for Life Rescue Network runt. Op een dag krijgt ze de melding dat er drie kittens gevonden zijn en wanneer ze aankomt beseft ze onmiddellijk dat de dieren medische hulp nodig hebben. Een van de poesjes overleeft het niet, de andere twee zijn ondervoed en uitgedroogd. Vooral Wolfie zal moeten vechten voor zijn plekje op aarde. Hij kan zijn eten niet binnenhouden en heeft moeite met ademen. De dokter stelt voor om het beestje uit zijn lijden te verlossen, maar daar wil Santiago niets van weten.

OnruststokerUiteindelijk slagen de artsen erin Wolfie te genezen. Jacqueline moet hem in het begin wel elk kwartier voeden, maar dat doet ze met plezier. Dankzij twee verpleegsters die nu constant bij hem zijn, lukt het Wolfie om aan te sterken. Het grappige is, wil je het diertje een kus geven dan opent hij zijn mond alsof hij wil bijten, maar dat is enkel voor te spelen. een echte onruststoker noemt zijn baasje hem.

Our first picture together ❤ 🦊🐺

A post shared by Wolfie (@wolfie_smiles) on

Mondays… Am I right?

A post shared by Wolfie (@wolfie_smiles) on

You better be celebrating FriYay with da Woofies or you get da murder mitts

A post shared by Wolfie (@wolfie_smiles) on