Te diep in het glas gekeken? Met deze antikatertips kom je de dag door

Foto Unsplash

Met het zwoele weer is een cocktail of pintje om te verfrissen geen overbodige luxe. Maar hoe plezant de avond ook mag zijn, de kater die nadien volgt is niet zo leuk. Alvast enkele handige antikatertips om je fris en monter klaar te stomen voor een nieuwe dag. 

Neem een douche

Na een stevig avondje uitgaan, zie je er niet alleen beroerd uit, je zal waarschijnlijk ook niet fris ruiken. Geen betere manier dus om aan de dag te beginnen dan in de douche te springen. Je gaat je onmiddellijk frisser voelen.

Eet een lichte maaltijd

Overdrijf niet en laat je maag eventjes rusten. De tequila van de avond ervoor ligt nog te dansen in je maag. Eet dus om te beginnen een beetje soep met een toastje. Bovendien krijg je zo extra veel gezonde vitaminen binnen die je lichaam een boost geven.

Sap van augurken 

Vergeet de typische cliché dingen zoals veel water drinken en rusten. Deze gaan je natuurlijk ook helpen, maar als je daar geen tijd of zin in hebt is er nog altijd augurkensap. In Polen is het een bekende remedie tegen een kater. Wie weet helpt het bij jou ook wel.