“Wat is er mis met onze renovatie?”

Koppel vindt hilarische boodschap na renovatie badkamer
Twitter / Jess_Monney

Een Amerikaans koppel heeft een hilarische boodschap gevonden toen ze hun badkamer aan het renoveren waren. Volgens het Nieuwsblad botsten ze op een tekstje waarin de vorige eigenaars zich afvroegen wat ze in hemelsnaam verkeerd hadden gedaan bij hun renovatie.

Als je je huis verbouwt, bots je vaak op onaangename verrassingen. Maar toen Alex en Jessica Monney hun badkamer afbraken, botsten ze op een grappige boodschap van vorige eigenaars. “Hallo! Wij zijn de familie Shinseki! Wij hebben deze badkamer gerenoveerd in de zomer van 1995. Als je dit leest, wil dat zeggen dat je de badkamer opnieuw aan het renoveren bent. Wat is er mis met de manier waarop wij het gedaan hebben?!”, stond er volgens Het Nieuwsblad op de muur.

Konijntje Cassie

De vorige bewoners voegden ook nog twee foto’s toe, en ze stelden hun konijntje Cassie voor. Alex vond de boodschap zo leuk dat hij hem op Twitter gooide. De foto kreeg al snel meer dan 100.000 likes, en ene ‘Jay Shinseki’ reageerde dat hij zijn jongere broer herkend heeft op de foto.