Frituur serveert hamburgers met speculoospasta en mandarijn

Foto Unsplash

Een frituur in Heist-op-den-Berg is niet aan zijn proefstuk toe. Na frietjes met chocoladesaus bieden de eigenaars nu volgens Gazet van Antwerpen ook hamburgers met speculoospasta en mandarijntjes aan. Niet samen, welteverstaan!

Een hamburger met rundsvlees en speculoospasta, zou het iets voor jou zijn? Of een kipburger met mandarijntjes en andalousesaus. Voor friturist Giovanni is geen combinatie te raar. “Toen hij zijn nieuwe ideeën vertelde, dacht ik: wat nu weer!”, lacht partner Joke in Gazet van Antwerpen. “Maar het bleek opnieuw verrassend lekker. De voorbije weken hebben we de burgers al laten proeven aan de klanten en de reacties zijn positief.”

Hamburger met appelmoes en blauwe schimmelkaas

Giovanni heeft wel meerdere rare gerechten op het menu staan. Wat dacht je van een hamburger met chipjes in frietvorm? Of een varkensburger met peper- en mangosaus. Voor vegetariërs heeft Giovanni een quinoaburger in de aanbieding, en hij experimenteert nog met een hamburger met luxevlees, belegd met appelmoes en blauwe schimmelkaas. Smakelijk!