Meer dan 300 koppels willen deelnemen aan Temptation Island

Meer dan 300 koppels willen deelnemen aan Temptation Island
Foto VIJF

Deelnemen aan Temptation Island is niet zonder risico, en toch zijn al meer dan 300 koppels kandidaat om de últieme relatietest te ondergaan. Ook aan kandidaat-vrijgezellen hebben de programmamakers geen gebrek.

Veel jonge koppels hopen op een ticketje naar het (relatie)paradijs bij uitstek. “Bij ons willen 149 koppels hun kans wagen, in Nederland hopen 169 stellen op een ticket naar een paradijselijke bestemming”, zo vertelt VIJF aan het Laatste Nieuws. “In totaal zijn er al 1.410 inschrijvingen afgerond.”

Meer Vlaamse mannenHeel wat mannen en vrouwen zonder relatie zijn ook kandidaat om deel te nemen aan het programma. Maar liefst 510 bronstige mannen en 582 knappe vrouwen staan te springen om deel te nemen. Opvallend: bij onze noorderburen willen meer vrouwen meedoen, in Vlaanderen schreven meer mannen zich in. Waar de reis naartoe gaat, is nog niet duidelijk. Al bevestigt VIJF wel aan het Laatste Nieuws dat vaste presentatoren Annelien Coorevits en Rick Brandsteder opnieuw paraat staan.