Deze twee vrouwen vormen verrassend nieuw BV-koppel

Anke De Ridder (38) heeft opnieuw de liefde gevonden. In Dag Allemaal bekende de actrice totaal onverwacht dat ze een relatie heeft met een vrouw. Sinds kort maakt JOE-presentatrice Alexandra Potvin (52) haar gelukkig.
door
eline.vandenbroucke
Leestijd 1 min.

Niemand zag het aankomen, maar Anke De Ridder heeft haar liefdesgeluk gevonden bij een andere vrouw. Van de artieste was niet geweten dat ze op andere vrouwen viel, maar de liefde is natuurlijk onvoorspelbaar. "Ja we hebben een relatie", zo bevestigt het koppel in Dag Allemaal. "We zijn bij elkaar thuisgekomen. In alles voelen we dat we samenhoren. Onze verbondenheid is onbeschrijfelijk."

Hobbelig parcours

Beide dames hebben al een hobbelig liefdesparcours achter de rug. Anke De Ridder had eerder een jarenlange relatie met Peter Van Asbroeck. Daarna kreeg De Ridder een dochter met een andere man, en had ze nog een relatie met Manuel (nu de verloofde van Véronique De Kock) en met acteur Ben Van Ostade. Ook Alexandra Potvin doorzwom vele watertjes. Haar bekendste relatie is die met de overleden zangeres Yasmine. Hopelijk komt er nu eindelijk rust in het liefdesleven van de twee vrouwen.

Bron: hln.be