Colombia is vol vertrouwen dat het Engeland pijn kan doen, ook zonder Rodriguez

door
Belga
Leestijd 1 min.

De Colombiaanse middenvelder Carlos Sanchez zegt dat zijn team over de wapens beschikt om Engeland pijn te doen, dinsdag (20u) in het stadion van Spartak Moskou. Zelfs zonder sterspeler James Rodriguez kunnen de Colombianen de Three Lions in de achtste finales verslaan, aldus Sanchez. Rodriguez moest op de laatste speeldag in groep H tegen Senegal al na 31 minuten geblesseerd naar de kant. "James is heel belangrijk voor ons", aldus Sanchez. "Maar als hij er niet is, dan zal iemand anders opstaan en het verschil trachten te maken. Iedereen in onze selectie is klaar om te spelen."

"We weten dat Engeland de favoriet is. Ze hebben de geschiedenis achter zich, ze hebben het voetbal uitgevonden en ze hebben topspelers", vervolgde Sanchez. "Maar we hebben de wapens om hen in de problemen te brengen. We zullen zeker kansen krijgen."

Sanchez werd in de eerste wedstrijd van Colombia tegen Japan al na drie minuten uitgesloten na handspel. Nadien werd hij via de sociale media met de dood bedreigd. "Het begin was niet goed", zei hij daarover. "Het ergste was dat ik het veld moest verlaten en dat het team met tien man verder moest. Maar nu werken we hard voor onze grote dag tegen Engeland."

bron: Belga