Nieuwe muurtekening in LA mag enkel bekeken worden door influencers

In het hippe Fairfax-district van Los Angeles is een nieuwe muurschildering opgedoken, maar niet iedereen zal kunnen ontdekken hoe die eruit ziet. Enkel als je minstens 20.000 volgers hebt op sociale media mag je een kijkje gaan nemen.
door
Xavier
Leestijd 1 min.

Het leven van influencers lijkt niet enkel beter dan het is, het is soms ook net dat tikkeltje beter. Het nieuwste voorbeeld daarvan is te vinden in Los Angeles. In de hippe wijk Fairfax is namelijk een nieuwe muurtekening onthuld. Al is onthuld misschien een groot woord. Enkel influencers mogen een kijkje gaan nemen.

"Sorry voor het ongemak"

Het beschilderde stukje muur is omgeven door een witte partytent. Voor die tent staat een brede bewakingsagent geposteerd met naast hem een bord. "Private muurtekening", staat erop te lezen. "Enkel voor geverifieerde influencers en mensen met meer dan 20.000 volgers op sociale media. We verontschuldigen ons voor het ongemak."

There's a new security-guarded mural in LA that only allows influencers and verifieds to take pics in front of it. pic.twitter.com/PDlLJ9C0DI

— justin caffier (@JustinCaffier) 25 juni 2018