WK 2018 - Lionel Messi is Man van de Match in Nigeria - Argentinië

De Argentijnse superster Lionel Messi (31) is dinsdag verkozen tot Man van de Match in het WK-duel tussen Nigeria en Argentinië (1-2). De smaakmaker van FC Barcelona opende iets voor het kwartier de score voor de Albiceleste, zijn eerste doelpunt op dit WK. Na een lange pass van Ever Banega controleerde hij het leer perfect, om het overhoeks in doel te deponeren. Twintig minuten later waagde Messi zijn kans met een vrije trap. Via de vingertoppen van doelman Uzoho ging zijn poging tegen de paal.

Uiteindelijk haalde Argentinië het nipt met 1-2, de winnende treffer van Marcos Rojo viel pas in de 86e minuut. Daardoor wisten de Argentijnen zich alsnog te plaatsen voor de achtste finales. Daarin nemen ze het zaterdag in Kazan op tegen Frankrijk.