Geef jij deze honden een nieuw thuis?

Foto Pexels

Elke week zet Metro enkele hondjes in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters in huis verveel je je geen moment meer. 

Rastro (refnr 14143)

Hoi, ik ben Rastro. Ik werd van de straat geplukt en belandde in een Spaans dodingstation. Door mijn slechte ervaring met mensen ben ik – nog – geen echte knuffelaar. Ik ben nog wat onzeker en soms best wel koppig, want ik heb Beagle bloed. En zoals iedereen weet, doen die graag hun eigen ding. Ik ben goed met andere honden, maar ik laat mij niet op mijn kop zitten. Ik word best niet in een gezin met kleine kindjes geplaatst. Wie geeft mij een nieuwe kans?

Geslacht: mannelijk
Ras: kruising Beagle
Vacht: kortharig
Leeftijd: 3 jaar
Grootte: 35 cm
Gewicht: 12 kg

Cecilio (refnr 14520)

Ik ben Cecilio. Ik werd samen met mijn mama en broertjes en zusjes uit erbarmelijke omstandigheden gered. Ik ben een geweldige kleuter: lief, knuffelig, en altijd klaar om te spelen en te ravotten met mijn vriendjes. Ik ben super sociaal en goed met mens en dier, zeker de moeite waard. Ik ben echt een tof ventje!

Geslacht: mannelijk
Ras: kruising Pedenco
Vacht: kortharig
Leeftijd: 5 maanden
Grootte: 18 cm
Gewicht: 2 kg

Triana (refnr 14808)

Mijn naam is Triana, en ben echt een mini-Mechelaartje. Ik werd zonder boe of ba door mijn baasjes achtergelaten bij SHIN. Ik leef nu bij een Spaans opvanggezin, in een groep van meer dan 20 honden, en dat gaat perfect. Ik kan ook alleen zijn, maar een hondenvriendje vind ik wel fijn. Met mensen ben ik erg aanhankelijk. Ik ben een energieke meid, die wel wat beweging kan gebruiken. Een actief gezin dat graag gaat wandelen zou voor mij ideaal zijn!

Geslacht: vrouwelijk
Ras: kruising Mechelse herder
Vacht: kortharig
Leeftijd: 4,5 jaar
Grootte: 40 cm
Gewicht: 10 kg

Voor de adoptie van onze honden vragen we een steunbijdrage van 300 euro. Hier zijn de medische check-up, tandzorg, vaccinatie, sterilisatie/castratie (vanaf 6 maanden), chip, ontworming, behandeling tegen vlooien en de vlucht vanuit Spanje inbegrepen. Al onze honden verblijven in een asiel in Spanje, tenzij anders vermeld.

Heb je interesse in één van onze hondjes? Dan kan je mailen naar [email protected], of bellen naar 0474 19 10 75. Meer info over SHIN/ACE (Spaanse Honden in Nood/Animal Care Espana) via www.shin.be.