3 redenen waarom je als Young Grad bij Telenet in de spotlights staat

Bij Telenet krijg je als pas afgestudeerde de kans om je twee jaar lang in een functie met verantwoordelijkheid te bewijzen. Momenteel is het bedrijf nog op zoek naar Masters voor Finance, Strategic Controlling, IT, Accounting en Business Analisten die uitdagingen durven aan te gaan. Maar waarom betekent het Young Grad Traject een vliegende start voor je carrière? Recruiter Margot Vonckx geeft een woordje uitleg.

1. Je krijgt een echte job met veel verantwoordelijkheid

“Bij ons worden starters niet als stagiairs behandeld. Bij de start van je tweejarig traject krijg je meteen een functie met verantwoordelijkheid. Je laat zien wat je in je mars hebt aan het Senior Leadership team. Een Young Grad staat als het ware in de spotlights van Telenet.”

2.  Je volgt een extra opleidingstraject

“Als Young Grad mag je, bovenop de opleidingen die bij je functie horen, extra trainingen volgen, zoals project management en enthousiast spreken voor een groep. Je start je traject met een bootcamp op verplaatsing, samen met de andere Young Grads, en sluit af met de presentatie van je eigen project, dat het management misschien wel zal implementeren in het bedrijf.”

3. Je leert het hele bedrijf kennen

“Doordat je het opleidingspakket samen met alle Young Grads van de verschillende departementen volgt, vormen jullie een hechte community. Dit geeft je een unieke inkijk in het bedrijf.”