Vrouw bevalt en gaat vijf uur later naar trouwfeest

Vrouw gaat naar trouw vijf uur na bevalling
Foto Unsplash

Dit verhaal is een bewijs van pure zussenliefde. De Britse Emily Chell haastte zich naar het huwelijk van haar zus, vijf uur nadat ze haar zoontje op de wereld zette. 

De zwangere Emily logeerde samen met haar zus Katy in een hotel om zich klaar te maken voor het huwelijk. Plots kreeg Emily weeën en moest ze zich haasten naar het ziekenhuis. Daar beviel de Britse vrouw drie weken te vroeg van haar zoontje, Brody.

Bruidsmeisje

“In het ziekenhuis herhaalde ik de hele tijd dat ik op tijd in de kerk wou zijn”, vertelt Emily aan Metro.UK. Ze was namelijk het bruidsmeisje en wou haar zus op haar trouwdag niet in de steek laten. Gelukkig voor Emily mocht ze op tijd het ziekenhuis verlaten.

Pijnstillers

Ze haastte zich met haar partner en pasgeboren baby meteen naar de kerk. Het kersverse gezinnetje kwam daar net op tijd aan. Zo kon Emily met haar baby in haar armen Katy naar het altaar begeleiden. “Ik voelde me tijdens het feest wel wat licht in mijn hoofd van de pijnstillers”, heeft Emily toe. “Maar het lukte om te blijven tot de receptie en de speeches. Daarna gingen we naar huis om Brody eten te geven.”