Ymea, neem je menopauze in handen

Ymea

Carrière maken, reizen, een gezin stichten… de vrouwen van nu weten wat ze willen en zijn meer en meer in staat het heft in eigen handen te nemen. 50 jaar worden is nu helemaal iets anders dan vroeger. Geconfronteerd worden met de menopauze kan een gevoel van onmacht teweegbrengen ten opzichte van ons eigen lichaam dat ons “verraadt”.

Om deze kaap sereen te nemen stelt Farmaline Ymea voor, een natuurlijk product dat je begeleidt tijdens deze overgangsperiode en dat je verlichting en comfort biedt.

Ymea, het is mijn menopauzeYmea is een natuurlijk product dat je blij, gezond en seksueel actief houdt tijdens de menopauze. Elk product bevat een zorgvuldig geselecteerde mix van plantenextracten, vitamines en mineralen, perfect op maat van vrouwen in de menopauze.

  • opvliegers
  • nachtelijke transpiratie
  • humeurschommelingen
  • prikkelbaarheid
  • futloosheid
  • rusteloosheid

Alle plantenextracten van de Ymea-producten worden goed verdragen en zijn geschikt voor langdurig gebruik. Je zult het verschil al na enkele weken merken. Nog belangrijker: je zult jezelf weer herkennen.

Comfort op jouw maat dankzij drie formules

Elke vrouw is uniek, en daarom ervaart elke vrouw de menopauze op een andere manier. Om tegemoet te komen aan de individuele behoeftes van vrouwen, heeft Ymea een uitgebreide reeks natuurlijke producten ontwikkeld die verlichting en comfort bieden tijdens deze periode van verandering.

1. Ymea Silhouet

Lekker in je vel zitten en je op-en-top vrouw voelen, is belangrijk voor een gelukkig leven. Daarom creëerde Ymea de formule ‘Silhouet’, die je helpt je figuur te behouden door zowel het metabolisme als de vetverbranding te bevorderen (1) en een goede vochtbalans te waarborgen (2).

(1) Cayennepeperextract, (2) Prunus cerasusextract

2. Ymea Totaal

Met volle energie blijven genieten van het leven is belangrijk. Daarom stelt Ymea je zijn formule ‘Totaal’ voor. De toegevoegde vitamines B5, B6, B12 en C dragen bij aan een normaal energiemetabolisme, en vitamine B5 helpt normale intellectuele prestaties in stand te houden.

3. Ymea Dag & Nacht

Een goede slaap staat garant voor gemoedsrust. Daarom bedacht Ymea de formule ‘Dag & Nacht’, die nachtelijk transpireren verlicht (1) en helpt bij het inslapen (2).

(1) Vitex agnus-castus extract (2) Valeriaan

Dankzij Ymea blijf je met volle teugen genieten tijdens deze overgangsperiode, die uniek is in je leven als vrouw. Laat de menopauze je leven niet overnemen, maar neem het heft zelf in handen!