Man krijgt hamburger met wel heel bizar sausje

Man krijgt hamburger met wel heel bizar sausje
Foto Unsplash

Een Amerikaanse man heeft een bittere nasmaak overgehouden aan zijn restaurantbezoek. Hij at er een hamburger en kreeg er een wel heel onsmakelijk extra sausje bij… een rochel van de kok.

Curtis Mays ging samen met zijn dochter en kleindochter op restaurant om Vaderdag te vieren. Dat etentje is hem niet goed bekomen. De kok had namelijk in zijn bord gespuugd. Toen de man zijn hamburger naar binnen speelde, was hij zich van geen kwaad bewust. Het was pas toen hij de rekening gepresenteerd kreeg dat hij twee keer moest slikken.

Extra speeksel

“Kaas, goed doorbakken, toastbrood en spuug er alstublieft ook op”, staat er op het ticketje te lezen. Mays had zijn bord mooi leeggegeten, maar voelde zich meteen misselijk worden na het lezen van het briefje. Dat vertelde hij aan Amerikaanse televisiezender ABC 7.

Hij sprak de serveerster erop aan, maar zij had geen duidelijke uitleg waarom ze zoiets geschreven had. Volgens de man leek de vrouw zeer vriendelijk toen ze de bestelling opnam. Er was wel wat verwarring rond de bestelling, maar dat is volgens de manager van het retaurant geen reden om zo’n stunt uit te halen. Hij heeft de werkneemster dan ook onmiddelijk ontslagen. Mays heeft zijn geld teruggekregen.