Lukaku denkt niet aan topschutterstitel

Ondanks een bijzonder lastige eerste helft kroonde Romelu Lukaku zich met twee treffers nog tot matchwinnaar in het duel tegen Panama, dat finaal - en na een betere tweede helft - met 3-0 gewonnen werd. Met twee treffers nestelt de spits van Manchester United zich in de topschuttersstand in het zog van Cristiano Ronaldo, die vorige week alle Portugese treffers in het 3-3 gelijkspel tegen Spanje voor zijn rekening nam. "Aan die topschutterstitel denk ik echter niet al te veel. Scoren is leuk, maar de ploeg blijft het belangrijkste", aldus Big Rom na de wedstrijd.

Lukaku kwam voor de pauze niet in het stuk voor en raakte in 45 minuten slechts zeven keer het leer. In de tweede helft volgde dan de wederopstanding en met twee doelpunten had hij nog een belangrijk aandeel in de zege van de Belgen. "Het was belangrijk om het toernooi met een zege te kunnen starten. Nu moet de focus snel naar de volgende wedstrijd, want die oogt toch wel wat moeilijker."