Politie wordt opgeroepen nadat vrouw zout over popcorn van man gooit

Foto Unsplash

Getrouwd zijn, het kan de vreemdste discussies opwekken. Zo kreeg de politie in Brookfield, Wisconsin een oproep van partnergeweld. Eenmaal ter plaatse bleek dat het om iets heel anders ging: een vrouw had namelijk zout op de popcorn van haar man gedaan. 

Een gezellige filmavond in de Marcus Majestic Cinema is afgelopen met een sisser voor een koppel uit Brookfield, Wisconsin. Toen de twee het gebouw binnengingen, besloot de vrouw popcorn te halen. De man had uitdrukkelijk gevraagd om geen zout om de popcorn te doen. de vrouw die betaalde, gaf weinig om de wensen van haar echtgenoot en deed toch zout op de snack waarop er een felle ruzie ontstond. Uiteindelijk beschuldigde de echtgenoot de vrouw ook van ontrouw.

Geen film

Voor de man was dit incident zo drastisch dat hij ineens ook verklaarde dat zijn huwelijk voorbij was. Ook de film hoefde hij niet meer te zien. Zij deed dit wel en genoot gewoon van haar avond, met popcorn.  Toen de avond voorbij was, weigerde de vrouw de autosleutels terug te geven. Uiteindelijk werd de politie erbij gehaald. Het is niet duidelijk of het koppel nu nog steeds samen is.