Beyoncé en Jay-Z releasen gezamelijk album

Beyoncé en Jay-Z hebben nog maar eens bewezen dat ze de muzikale top beheersen als geen ander. Dit weekend hebben ze uit het niets een gezamenlijk album gelost. De plaat telt negen nummers en is op Jay-Z's streamingservice Tidal te beluisteren. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Het koppel is sinds 6 juni bezig aan het vervolg van hun 'On The Run Tour' en kondigde dit weekend in Londen de komst van het album 'Everything Is Love' aan. De geruchten over een gezamenlijke plaat doen al even de ronde. Zo bracht Queen B in 2016 de plaat 'Lemonade' uit na het overspel van Jay-Z en ook de rapper had daarover iets te zeggen op zijn album 4:44. Een logisch vervolg zou dus een album van hen beiden zijn.

Instagram

Zoals het hoort in moderne tijden, plaatste de zangeres een voorproefje van de plaat aan op Instagram. Het bericht werd op slechts 20 minuten tijd 1,1 miljoen keer bekeken. Ook andere berichten over 'Everything Is Love' deden het erg goed. Leuk weetje: de videoclip van Apeshit werd opgenomen in het Louvre in Parijs.

 

The crowd went into a frenzy when THE CARTERS announced their new album. Wow. #OTRII #EverythingIsLove pic.twitter.com/lFsDvj94ce

— BEYONCÉ LEGION (@BeyLegion) June 16, 2018

Watch Beyoncé & JAY-Z's new JOINT single "APES**T": https://t.co/rQsx9xKMvy

— BEYONCÉ LEGION (@BeyLegion) June 16, 2018

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on