Nieuwe Yeezy-campagne toont naakte dubbelgangers Kim Kardashian

Instagram / shannonjessie

Soms vragen we ons af of rapper Kanye West ooit slaapt. Na de succesvolle lancering van zijn achtste album ‘Yé’, heeft de artiest nu ook de nieuwste campagnefoto’s voor zijn kledinglijn Yeezy getoond. Op het eerste zicht lijkt het of Kim Kardashian heeft geposeerd en niet enkele modellen. 

Mr. West is nooit schuw van enige controverse en dat blijkt ook uit de nieuwste campagnefoto’s voor zijn label ‘Yeezy’. De rapper deelde op sociale media 30 nieuwe beelden voor de komst van één bepaalde sneaker: de Yeezy 500 Supermoon Yellow sneaker. Om promotie te maken deed hij beroep op tal van influencers en modellen.

Ode aan Kim

De beelden die de rapper op Twitter deelde zijn vrij onschuldig. Maar dat kan niet gezegd worden voor wat de modellen zelf toonden. Op de Twitter-pagina van de Shannade en Shannon Clermont, de Amerikaanse tweeling uit de realityshow Bad Girls Club, zijn enkele pikantje kiekjes van de twee te zien. Opvallend is de gelijkenis met Kim Kardashian. Ook pornoactrice Lela Star mocht figureren in de campagne. Het is een duidelijke ode aan mevrouw Kardashian.

#SUPERMOON

A post shared by Eli Russell Linnetz (@elirusselllinnetz) on

#SUPERMOON

A post shared by Eli Russell Linnetz (@elirusselllinnetz) on