Blogger inspireert mensen met een beperking om te experimenteren met mode

Blogger inspireert mensen met een beperking om te experimenteren met mode
Instagram,/ fashionbellee

De Britse blogger Sophie Bradbury-Cox heeft een trouwe groep fans die haar volgen op Instagram. Met haar kleurrijke outfits past ze dan ook perfect tussen de vele modebloggers. Het enige verschil is dat Sophie een fysieke beperking heeft en dus niet zomaar trendy kleren kan aandoen. 

Sophie Bradbury-Cox zit vanwege een spierziekte in een rolstoel. Maar dat houdt de jonge blogster niet tegen om trendy foto’s op Instagram te posten. Met haar kleurrijke outfits trekt ze dan ook veel volgers aan. Hoewel ze al vanaf jonge leeftijd een passie voor mode heeft, is het toch altijd lastig geweest om leuke outfits te vinden. “Ik heb altijd gedroomd om mijn eigen kledinglijn op te starten en zo een aanbod te creëren voor mensen met een beperking en vooral voor zij die in een rolstoel zitten”, vertelt Bradbury-Cox aan Metro.uk

Brede schoenen “Omdat we heel de dag zitten, moet onze kledij aangepast worden en ook onze schoenen zijn niet standaard. Door slechte bloedcirculatie heb ik heel brede schoenen nodig. Er zijn wel bedrijven die aangepaste kledij maken, maar dat is niet erg modieus. ” Momenteel werkt de 30-jarige vrouw nog als financieel adviseur, maar daar hoopt ze gauw verandering in te brengen.