«Als ondernemer moet je blijven proberen»

Ouders overstelpen hun kinderen met speelgoed, maar eigenlijk hebben ze meer aan een speelkameraadje. Katrijn Denteneer ontdekte tijdens haar werk bij Kind & Taal dat samen spelen te weinig gebeurt. Met haar bedrijf Odile & Odette wil ze volwassenen stimuleren om mee te gaan in de fantasie van hun kind. Bizidee beloonde haar idee op de Pop Poll in Sint-Niklaas.

Waarom moeten ouders met hun kinderen spelen?

Katrijn: “Tijdens spelmomenten leren kinderen zich open te stellen naar hun ouders toe, en wordt de band tussen volwassene en kind sterker. Zo pikken ze veel sneller nieuwe dingen op en kunnen ouders achterhalen of hun kind zich goed voelt.”

Wat zijn jouw ervaringen als ondernemer?

“Sinds mijn twintigste ben ik met ondernemen bezig, en momenteel organiseer ik ook trouwfeesten. Als ondernemer moet je blijven proberen tot je het juiste product hebt.”

Wat ga je met je prijzenpakket doen?

“Ik ben heel blij met de steun voor mijn crowdfundingcampagne. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op www.odileenodette.com. Daarnaast krijg ik privécoaching van Wim Ballieu van Balls & Glory. Zijn ervaring en creatieve geest hebben me heel wat energie en inzichten gegeven.”

Ook een goed idee? Doe mee aan de Pop Poll van Bizidee. Wie weet win je een prijzenpakket ter waarde van 4.000 EUR.
www.bizidee.be/pop-poll