Beyoncé en Jay-Z poseren naakt voor nieuw fotoboek

Beyoncé en Jay-Z poseren naakt voor nieuw fotoboek
Instagram / theshadesroom

Het Amerikaanse powerkoppel Beyoncé en Jay-Z heeft net de aftrap gegeven van hun nieuwe ‘On Run The Run’-tour en ze halen al de voorpagina’s. Niet de indrukwekkende show gaat met alle aandacht lopen, wel enkele pikante beelden die ze maakten voor een bijhorend fotoalbum. 

Op 6 juni heeft muzikaal soulduo Beyoncé en Jay-Z in Cardiff de aftrap gegeven van hun nieuwe ‘On The Run Tour’. Fans werden niet alleen getrakteerd op een ijzersterke show, maar kregen nadien ook de mogelijkheid om een fotoboek van de familie Carter te kopen. In het album komen er onder andere kiekjes aan bod van hun kinderen Blue Ivy, de tweeling Rumi en Sir en hun trouwplechtigheid. En het ‘On the Run Tour Book’ schotelt ook intieme foto’s voor van het koppel. Zo zien we Jay-Z naakt in bed liggen samen met Beyoncé die weinig meer aanheeft dan een string.

Concert 

De ‘On The Run Tour’ is een vervolg op de succesvolle tournee van vier jaar geleden. In tegenstelling tot toen, staan er nu wel een hoop Europese steden op de agenda. Helaas geen enkele in België. Belgische fans die toch graag een concert van het muzikale duo willen zien moeten daarvoor afzakken Amsterdam (19 juni) of Parijs (14 juli).

#OnTheRunTourBook

A post shared by @ allofbey on

I’m SHOOK….

A post shared by Beyoncé Giselle Knowles Carter (@beybsasha) on

#JayZ x #Beyonce for #OTRII tour book

A post shared by Hip Hop N More (@hiphopnmore) on