Samuel Kadje verlengt met glans Belgische titel bij Cruisergewichten

Samuel Kadje heeft zaterdag in Eernegem zijn Belgische titel bij de Cruisergewichten met succes verdedigd. Hij versloeg de Hongaar Laszlo Penzes met knock-out. De 28-jarige Samuel 'Atomic' Kadje begon met elf zeges en geen enkele nederlaag aan de kamp. Zijn 26-jarige opponent uit Hongarije, Laszlo Penzes, moest het stellen met acht overwinningen en 1 verliesbeurt door knock-out. Kadje vatte de kamp furieus aan. Penzes van zijn kant was niet naar Eernegem gekomen om echt de kamp aan te gaan. De Hongaar bleef van in het begin van de wedstrijd zijn hoofd laag zetten en kreeg daar terecht enkele verwittigingen voor. Samuel Kadje bleef aanvallend boksen en tikte Penzes al vrij vlug een eerste keer tegen de vlakte. Na 1 minuut en 55 seconden was het al over. Penzes ging opnieuw tegen het canvas en werd geteld. Zijn tweede nederlaag door knock-out voor de Hongaar.

Eerder op de avond had Brice Bula Galo bij de weltergewichten over 8x3 ronden geen last met Roland Hamar. Brice Bula Galo hakte er meteen stevig in en de Hongaar moest de kamp volledig ondergaan. In de tweede ronde ging Hamar na 1 minuut en 35 seconden knock-out tegen het canvas.