Tom Dice strikt Kato van ‘Idool’

Tom Dice en Kato
Instagram / tomdiceofficial

De zanger Tom Dice is niet langer alleen met zijn gitaar. Sinds enkele weken is hij samen met Kato Callebaut, bekend van het TV-programma ‘Idool’. “We hebben beslist om er helemaal voor te gaan. Het voelt goed en we zijn heel gelukkig”, vertelt hij aan Het Laatste Nieuws. 

Kato nam in 2011 deel aan het tv-programma ‘Idool’ en viel tijdens de audities op door haar ukeleleversie van Eliza Doolittle’s liedje ‘Pack Up’. Tom Dice werd bekend dankzij ‘X-factor’ en vertegenwoordigde België in 2010 op het Eurovisiesongfestival. Hij eindigde toen als zesde met zijn liedje ‘Me & My Guitar’.

Prille liefde

Tom deelde een foto van hun twee op zijn Instagram-account en het koppel bevestigde het nieuws ook in Het Laatste Nieuws. “We kennen elkaar al lang en hebben het altijd goed met elkaar kunnen vinden. Maar we hadden nooit gedacht dat dit zou gebeuren.”

De vonk is overgeslagen toen ze samen liedjes begonnen te schrijven. “De sfeer tussen ons zat goed en dus zijn we ook buiten de studio wat meer met elkaar beginnen omgaan”, zegt Tom. De relatie bevindt zich nog in een prille fase, maar de twee willen het niet langer verstoppen.

🖤

A post shared by Tom Dice (@tomdiceofficial) on

Bekijk hier Kato haar spraakmakende auditie voor Idool 2011: