Metro’s Leesclub – Juni

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een nieuw boek. Deze maand is het de beurt aan ‘Paradijs bij het dashboardlicht’ van Robert van Eijden. Hieronder kan je alvast een voorsmaakje krijgen:

Het leven van IT’er, bruilofts-dj en mensenmens Jan de Vries is als een plaat waarvan de naald op kant twee is blijven hangen. Zijn bestaan is dat van een robot: werken, eten, netflixen, slapen, elke maand een dj-klus en eens in de zes weken agendaseks met zijn vriendin Nathalie. Maar dan krijgt hij een idee om zijn midlifecrisis te bestrijden: een dansavond voor 45-plussers organiseren. En dat terwijl hij bijna al zijn energie nodig heeft op de zaak, waar een 21-jarige stagiair beslist over het voortbestaan van zijn baan. Intussen probeert Jans dj-partner Chris een roman te schrijven die alle andere romans overbodig maakt en smoort Nathalie haar existentiële problemen in een cocktail van gin-tonics, nachtelijke fietstochten in badjas en Volkskrant Magazine-interviews met depressieve actrices.Zin om met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 27 juni dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Wielercommentator Michel Wuyts is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Hij leest samen met jullie ‘Paradijs bij het dashboardlicht’ van Robert van Eijden

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub!

Een boek gevonden op de trein?

We verstoppen iedere keer ook 10 extra exemplaren van het boek van de maand op verschillende treinen. Ben jij bij de gelukkigen die er eentje weet te bemachtigen? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven hieronder zodat jij ook jouw mening met ons kan delen.

Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub.
De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

Fill out my online form.