Vrouw bestelt KFC zodat bezorger spin kan pakken

Vrouw bestelt KFC zodat bezorger spin kan pakken
Foto Pixabay

Een jonge vrouw uit het Engelse kustplaatsje Bournemouth heeft een spinnenfobie om u tegen te zeggen. Ze was zo bang voor een spin in haar huis, dat ze eten bestelde en de bezorger vroeg het beestje weg te halen.

De criminologie-studente vertelde nieuwssite Buzzfeed dat ze rond tien uur ’s ochtends wakker werd in een leeg huis. Haar kotgenoten waren allemaal de deur uit, toen Demi een spin vlakbij de deur zag zitten. Ze was bang dat hij op haar zou vallen en durfde geen voet meer te verzetten. De studente stuurde een berichtje naar vrienden en familie voor advies.

Uiteindelijk kwam één van haar vriendinnen met het idee om eten te bestellen en de bezorger om hulp te vragen. Om zeker te weten of dat mogelijk was, stuurde Demi de klantenservice van Deliveroo een berichtje via Twitter. De keten antwoordde dat ze deze speciale verzoeken kan doorgeven via de ‘opmerkingen’-sectie. Ze waarschuwden haar wel dat de bezorger ook bang kon zijn voor spinnen.

Held van de dag

Zo’n 20 minuten later ging de deurbel en rende de studente met een rol wc-papier zo snel mogelijk langs de spin. Ze vroeg de bezorger direct of hij haar opmerking had gelezen. Hij zei dat hij het inderdaad had gezien, maar zelf ook bang is voor spinnen. Na wat smeken haalde Joe de spin toch voor haar weg maar enkel mét zijn helm op.

Op Twitter schrijft de 22-jarige Demi over haar avontuur: “Mijn angst voor spinnen heeft vandaag een heel nieuw niveau bereikt. Ik heb eten besteld in de hoop dat de bezorger de spin zou weghalen. Joe van Deliveroo, je hebt mijn leven gered.”

De studente heeft de bezorger ongeveer 50 keer bedankt en geeft toe dat ze hem heel graag wilde knuffelen. Deliveroo, de werkgever van de jongen, heeft gezegd hem te zullen belonen.