Roland Garros – David Goffin over blessurebehandeling: “Arm doet wat pijn, maar het is niet ernstig”

Roland Garros - David Goffin over blessurebehandeling:
Roland Garros - David Goffin over blessurebehandeling: "Arm doet wat pijn

David Goffin (ATP 9) moest zondag tijdens zijn verloren achtste finale tegen de Italiaan Marco Cecchinato (ATP 72) op Roland Garros beroep doen op een kinesist. Onze landgenoet wist nadien te vertellen dat hij hinder ondervond aan de rechterarm, maar dat het allemaal wel meeviel.

“Het doet wat pijn, maar het is niet ernstig”, legde Goffin uit. “De arm begon wat pijn te doen bij het serveren, maar dat was omdat ik forceerde. Mijn arm voelde zwaar, maar daarnaast waren het vooral de benen die niet meer wilden. Ik stond slecht, en slaagde er niet meer in om met de bal te doen wat ik wilde. Cecchinato speelde erg sterk vandaag. Zijn opslagen waren niet hard, maar met veel effect op. Ik kon er geen controle over krijgen.”
In plaats van een kwartfinale tegen Novak Djokovic (ATP 20), wacht Goffin nu een terugkeer naar huis, in Monaco. “Ik neem geen vakantie, maar heb wel rust nodig. We gaan stilaan het grasseizoen voorbereiden, maar mijn programma ken ik nog niet. We hebben er nog niet over gesproken.” Goffin is alvast ingeschreven voor het ATP-toernooi van Queen’s, van 18 tot 24 juni in Londen.

bron: Belga