N-VA voert campagne op de Antwerpse Vogelenmarkt

N-VA voert campagne op de Antwerpse Vogelenmarkt

De tweede dag van de bustour van N-VA door Vlaanderen is deze ochtend in Antwerpen van start gegaan. Partijvoorzitter en burgemeester Bart De Wever bracht samen met de nationale kopstukken Jan Jambon, Liesbeth Homans, Philippe Muyters en Johan Van Overtveldt een bezoek aan de Vogelenmarkt om er in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober campagne te voeren.
Ze werden op hun rondgang vergezeld door onder meer Vlaams volksvertegenwoordiger Annick De Ridder en de Antwerpse schepenen Nabilla Ait Daoud en Ludo Van Campenhout. Het gezelschap stopte geregeld om een praatje te maken met de marktkramers en de bezoekers en om foto’s en selfies te maken. Er werden ook koekjes, aardbeien en vers geperst fruitsap gekocht. Militanten deelden intussen flyers en kauwgom uit.

Na een uurtje ging het terug richting gele campagnebus, die vandaag ook nog Geel, Turnhout, Lier en Mechelen aandoet. De N-VA hield zes jaar geleden ook al eens zo’n bustoer en wist zich toen stevig op de kaart te zetten in tal van steden en gemeenten.

Gisteren werden West-Vlaanderen en Gent al aangedaan, volgend weekend doorkruisen de kopstukken Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en Limburg.

bron: Belga