WK2018 - Panama raakt niet verder dan 0-0 tegen Noord-Ierland

Panama, WK-tegenstander van België in Rusland, is dinsdag thuis tegen Noord-Ierland niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel. Het dichtst bij een goal kwam nog de Panamese middenvelder Edgar Joel Barcenas, maar zijn kopbal strandde in de zeventiende minuut op het doelhout.

Bij Panama stond AA Gent-belofte José Luis Rodríguez in de basis. In de tweede helft van de wedstrijd, waarin heel wat wissels werden doorgevoerd, kwam ook Ricardo Ávila, aan andere Gent-belofte, het veld op. Na een uur mocht José Luis Rodríguez rusten.

Met de wedstrijd bereidt Panama zich voor op het komende WK, waar het op 18 juni tegen België speelt. Op 6 juni speelt Panama nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Noorwegen. Noord-Ierland plaatste zich niet voor het WK.

In het begin van de wedstrijd zag overigens een politiehond zijn moment gekomen en liep die het terrein op.