Ronaldo verandert van toon: "Tot volgend jaar"

door
Belga
Leestijd 1 min.

"Tot volgend jaar", zo riep Real Madrid-vedette Cristiano Ronaldo gisterenavond naar de supporters bij de viering van de Champions League-eindzege in de Spaanse hoofdstad. 24 uur eerder had hij na de gewonnen finale van het kampioenenbal nog gehint op een mogelijk vertrek bij de Koninklijke. "Het was geweldig om voor Real Madrid te spelen. De fans, die me altijd hebben gesteund, krijgen binnen een paar dagen antwoord", zei de Portugese superster zaterdagavond in Kiev nadat hij voor de vijfde keer de belangrijkste beker voor Europese clubs boven zijn hoofd had gehouden.

Maar gisteren, tijdens de viering in Madrid, veranderde CR7 van toon. Op een gegeven moment nam Ronaldo de microfoon en riep hij de op de Plaza de Cibeles bijeengekomen Real-supporters toe: "Tot volgend jaar". Hij was overigens één van de spelers die het meest op de voorgrond traden in het feestgedruis.

Het was lang niet de eerste keer dat Ronaldo en bommetje dropte over een mogelijk vertrek bij Real. Telkens tekende hij uiteindelijk toch een nieuw contract in de Spaanse hoofdstad. Zijn huidige verbintenis loopt nog tot 2021 en levert hem naar verluidt jaarlijks 23,6 miljoen euro op.

bron: Belga