Gaan Meghan Markle en Prins Harry naar Canada op huwelijksreis?

Trekken Prins Harry en Meghan Markle naar Canada?
Accor hotels/Fairmont Jasper Park Lodge

Na het immens populaire huwelijk van Meghan Markle en Prins Harry, is nu de vraag waar de tortelduifjes hun wittebroodsweken zullen doorbrengen. De Amerikaanse nieuwssite TMZ beweert te weten dat de bestemming Canada wordt.

De nieuwe hertog en hertogin van Sussex zouden op huwelijksreis trekken naar Alberta, Canada. Meer bepaald naar de paradijselijke Fairmont Jasper Park Lodge. Daar zullen ze verblijven in de ‘Outlook Cabin’, of ook wel de ‘Royal Retreat’ genoemd. In die lodge verbleven al vele sterren en koninklijke gasten. Zowel de huidige Britse Queen en haar moeder bezochten de lodge. Volgens TMZ verbleven ook John Travolta, Anthony Hopkins en Bill Gates in de Lodge. Een populaire vakantiebestemming dus.

Speciale goodies

Helemaal zeker is het nog niet of de lodge de bestemming wordt van het kersverse paar, maar TMZ meldt dat het resort bepaalde zaken en goodies heeft besteld voor Meghan en Harry. Het is nog onduidelijk wanneer het koppel zal arriveren, maar zowel de Britse als de Canadese security zouden betrokken zijn bij hun komst.