Pizzamuseum opent deuren in Amerika

The Pizza Experience
Foto Pixabay

Ben je verzot op pizza? Boek dan snel een ticket naar Los Angeles. Want daar zal in oktober The Pizza Experience plaatsvinden. Dat is een museum dat volledig draait om de Italiaanse lekkernij.

Het lijkt wel een droom die uitkomt: een museum helemaal gewijd aan pizza. Volgens Amerikaanse CEO en oprichter van The Pizza Experience, Robin Boytos, gaat het niet enkel om pizza, maar om het maken van herinneringen. “De mensen die naar hier komen, mogen zich verwachten aan een speeltuin voor volwassenen. Inclusief selfiepunten en catwalks”, aldus de Amerikaanse.

Fitness

De bezoekers van het museum zullen twaalf tot vijftien verschillende ruimtes te zien krijgen in het thema van de lekkernij. Zo is er een pizzadiscotheek en een pizzafitness. Er zal ook een ruimte zijn waar je kan rollen in deeg en duiken in een zwembad vol met kussens in de vorm van kaas.

Snacks

Wat bij een pizzamuseum natuurlijk niet mag ontbreken, is proeven. De bezoekers krijgen meerdere snacks voorgeschoteld tijdens de tentoonstelling. Aan het einde van het bezoek krijgt iedereen ook nog eens een stuk pizza mee naar huis.