Help je student doorheen stressloze examens!

Het is weer zover: ‘de blok’ is in het land. Examenstress slaat toe, zowel bij studenten als bij ouders.

Misschien ken je dat gevoel? Je zoon of dochter heeft voorbeeldig gestudeerd voor de examens, maar het resultaat valt wat tegen. Je vraagt je af: “Heeft hij/zij er echt alles voor gedaan? Heb ik er wel alles voor gedaan? Had ik meer kunnen doen?” Wel mama’s en papa’s, er is goed nieuws! De tijd van toekijken is voorbij. Dankzij vitamines kunnen jullie zoon- en dochterlief op weg helpen naar stressloze, succesvolle examens. Het procentje dat jouw student misschien tekort komt, daar zorgt Biocure® Long Action Intellect mee voor. Met de juiste vitamines zal je zoon of dochter zich beter kunnen focussen en bovendien zal hij/zij makkelijker omgaan met tijdelijke stress.

Een gezonde levensstijl is belangrijk en al zeker tijdens de examenperiode. Dat weten ouders als geen ander. Voldoende slaap, de nodige beweging, een gezonde voeding, een welgekomen ontspanningsuurtje, je kunt het niet genoeg benadrukken.

Wie gezond leeft en daarnaast ook profiteert van de actieve stoffen van Biocure® Long Action Intellect is gewapend voor de examenperiode. Deze gedachte bezorgt jou alvast een gerust gemoed en de resultaten van jouw student, die kunnen er maar wel bij varen. Immers, wie minder stress ervaart, zal beter slapen. En wie uitgerust is, die studeert beter. Stel je voor: een opgewekte student in huis. Wat een verademing…. Mama’s en papa’s missie geslaagd, dankzij Biocure Long Action Intellect!

De ultieme tips voor stressloze examens

Biocure® Long Action Intellect is jouw welgekomen duwtje in de rug in periodes waar de concentratie en het geheugen van je zoon of dochter op de proef gesteld worden. Biocure® Long Action Intellect bevat een evenwichtige combinatie van twee gestandaardiseerde extracten met vitamines en ijzer.

IJzer helpt bij het verminderen van vermoeidheid en ondersteunt de cognitieve functie. De aanwezigheid van Siberische ginseng werkt als stressbuffer bij kortstondige stress. Vitamines B3 en B6 dragen bij tot het normaal functioneren van het zenuwstelsel en tot een normale psychologische functie, zoals stressbestendigheid.