Man wordt neergeschoten door eigen hond

De politie uit het Amerikaanse Fort Dodge heeft een bizarre oproep binnen gekregen. Een man verklaarde dat hij werd neergeschoten door zijn eigen hond. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

De 51-jarige Richard Remme lag 's middags te slapen toen zijn pitbull hem wilde vergezellen op de zetel. Toen het beestje er niet onmiddellijk op geraakte, stapte hij per ongeluk op de riem van Remme waarin een 9mm-pistool zat. Het veiligheidsslot ging door het herhaaldelijk gespring van het dier af en raakte zijn baasje.

Hulpdiensten 

De inwoner uit Fort Dodge slaagde er nog in om de hulpdiensten te bellen. Gelukkig was de wond niet al te ernstig en mocht hij diezelfde dag nog naar huis. Lokale krant 'The Messenger' kreeg het nieuws snel op hun radar en wilde toch eens peilen naar de reactie van Remmer: "Na het schot ging hij naast me liggen, het leek alsof hij zich realiseerde dat er iets mis was".

You've probably heard of Richard Remme of Fort Dodge by now. He says he was shot by his dog. Yes, his dog. I'm sharing his truly bizarre story — and message to doubters — tonight on KCCI 8 News at 9 & 10. pic.twitter.com/2Z6zf7UTHQ

— Chris Gothner KCCI (@CGothnerKCCI) May 11, 2018