Hola! Ariana Grande is weer vrijgezel

Ariana Grande is weer vrijgezel
Getty Images / A. Weiss

Goed nieuws voor mannen die gek zijn op Ariana Grande, want de popprinses is na bijna twee jaar terug op de markt. Grande en zanger Malcolm McCormick hebben een einde gemaakt aan hun relatie.

TMZ bericht dat de twee onlangs in alle stilte uit elkaar gegaan zijn. De breuk zou vriendschappelijk zijn en de twee willen naar verluid nog vrienden blijven. Verrassend is dat echter niet, want Grande en McCormick, beter bekend onder zijn artiestennaam Mac Miller, werken wel vaker samen aan nieuwe muziek. De twee steunen elkaar ook publiek. Vorige maand nog bracht Grande haar nieuwe single ‘No Tears Left to Cry’ uit, waarop McCormick die promootte op Twitter. “Ik ben zo trots op deze meid”, tweette hij.

Onvoorwaardelijke liefdeDonderdag deelde Ariana Grande in een Instagram-story een foto van Malcolm McCormick, waarbij ze schreef: “Dit is een van mijn beste vrienden en favoriete mensen op de planeet. Ik heb eindeloos veel respect en liefde voor hem. Ik zal altijd blij zijn dat ik hem in mijn leven heb, onder eender welke vorm en ongeacht hoe onze relatie verandert. Onvoorwaardelijke liefde is niet egoïstisch. Het is het beste willen voor die persoon, zelfs al ben jij dat niet. Ik kan niet wachten om je voor eeuwig te blijven kennen en te steunen. Ik ben zo trots op je!!”