Onze cadeau-ideeën voor een geslaagde moederdag

Vichy

Dit weekend is het moederdag, de ideale gelegenheid om jouw mama of jezelf als moeder eens goed in de watten te (laten) leggen. Doe je het met een cadeautje of misschien wel een verwennamiddag? Wij helpen je graag op weg met enkele ideetjes.

Traditionele cadeaus voor mama

Wil je graag de traditie in ere houden? Kies dan voor een klassiek cadeau. Ze zijn tijdloos en zorgen telkens voor een mooi effect! Ga voor een bosje bloemen, chocolaatjes of misschien wel een juweeltje…

Vergeet ook niet een kaartje toe te voegen met een leuke boodschap om je mama te bedanken omdat ze alweer een jaar zo goed voor jou heeft gezorgd.

Een andere klassieker die zeker niet mag ontbreken is een ontbijt op bed, dit laat geen enkele moeder onberoerd.

Pure verwennerij

Wil je je moeder toch graag iets origineels geven en haar extra verwennen? We hebben voor jou een speciale selectie gemaakt met de leukste cadeaus om je mama in het zonnetje te zetten.

Gratis Vichy ideal body douche gel-crème

Bestel nu bij Farmaline en ontvang gratis een 100ml Vichy ideal body douche gel-crème voor een heerlijk ontspannende wellnesservaring tijdens het douchen.

De douchegel-crème die de lichaamshuid hydrateert, stralend mooi maakt en voorziet van de nodige mineralen: Vichy Thermaal Bronwater rijk aan 15 mineralen + Karitéboter & witte klei. Mineraliserend Thermaal Water van Vichy herstelt het evenwicht en de weerstand van de huid, zodat de dagelijkse douche haar sterker maakt.

Karitéboter, bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen, hydrateert en verzacht de huid. Ook de witte klei zuivert en verzacht de huid.

Vichy Farmaline