Poll: Wie is volgens jou de mol?

Wie is volgens jou de mol?
Foto SBS

Het einde van het zesde seizoen van De Mol is bijna in zicht. Zondag 13 mei wordt eindelijk de finale uitgezonden en weten we welke deelnemer de saboteur was. Spoiler alert! Wie de laatste aflevering(en) van de mol nog niet heeft gezien, stopt hier beter met lezen.

Gisterenavond moesten we jammergenoeg afscheid nemen van marine-officier Pascale. Zij was zo goed als zeker van haar mol, maar bleek het toch bij het verkeerde eind te hebben. Zondag 13 mei zullen Bahador, Pieter en Lloyd de ongetwijfeld spannende finale spelen.

Extra tip

In de zevende aflevering van het programma kregen de kandidaten een mix van fysieke en mentale beproevingen voorgeschoteld. Voor een triatlon moesten de deelnemers bijna drie uur afzien in de Mexicaanse hitte. Daarna volgde een reeks van breinbrekende duels waarvan de uiteindelijke winnaar een extra tip over de mol kreeg. Pascale haalde het van Lloyd en mocht de mol even horen fluiten aan de telefoon.

Oscar 

Na het laatste spel hing er een wat grimmige sfeer in de auto, die door Bahador meteen werd weggelachen. Pastoor Pieter zat te mokken en toonde zo een minder fraai kantje van zichzelf. Mocht hij toch de mol blijken te zijn, dan verdient hij zowaar een Oscar.

Het blijft nog even in spanning afwachten, maar zondag weten we eindelijk wie het spel wekenlang heeft gesaboteerd heeft én wie de groepspot naar huis mag meenemen. Vergeet dus zeker niet te kijken!