De ‘echte’ Dora the Explorer is ontdekt

Dora the Explorer die binnenkort verfilmd wordt met Isabela Moner
Getty Images / L. Cavanaugh

Paramount Pictures heeft onlangs aangekondigd dat de populaire animatieserie ‘Dora the Explorer’ verfilmd zal worden. En de actrice die in de huid van Dora mag kruipen is…

Isabela Moner die Dora the Explorer zal spelen
AFP / E. McIntyre

…Isabela Moner! Je kent de actrice misschien al van ‘Transformers: The Last Knight’. Ze is met haar zestien jaar verrassend volwassen om de kleine Dora te vertolken, maar dat is net de bedoeling. In de nieuwe film zal Dora the Explorer al een tiener zijn.

Australische opnames

Boots de aap en haar neefje Diego zullen uiteraard ook present zijn in de nieuwe prent. Wie hen zal vertolken, is nog niet geweten. Wel duidelijk is dat de opnames zullen doorgaan in het Australische Queensland. James Bobin, gekend van ‘The Muppets’, zal in de regisseursstoel kruipen. ‘Dora the Explorer’ kan je vanaf augustus 2019 in de bioscoop zien.

Het is overigens niet de eerste keer dat ‘Dora the Explorer’ verfilmd wordt. De comedy website Collegehumor deed dat enkele jaren geleden al. Dora-fans die niet langer kunnen wachten, kunnen hieronder alvast een voorsmaakje ontdekken. De volledige reeks van Collegehumor kan je hier bekijken.