'Big Brother'-Betty maakt opvallende carrièreswitch

Betty Owczarek, de beruchte kandidate uit het eerste seizoen van 'Big Brother' heeft een opvallende carrièreswitch gemaakt. Op een Instagram-foto is te zien hoe de voormalige slagervrouw nu als airhostess door het leven gaat. 
door
Axelle.Lot
Leestijd 1 min.

Betty wist veel kijkers te lokken met haar fratsen in het 'Big Brother'-huis. Zo zong ze regelmatig liedjes voor de kijkers en had ze een koosnaampje voor haar seksspeeltje. Nadien ging ze aan de slag als Playboymodel, zangeres, horeca-uitbaatster en bejaardenverpleegster.

Nuttig beroep 

Over haar studie als bejaardenverzorgster had ze in 2013 alleen maar lovende woorden. "Ik doe eindelijk eens iets nuttig. Ik ben blij dat dit mij een glimlach op mijn gezicht tovert." In 2016 studeerde Betty af aan de VIVES Hogeschool en deelde ze het goede nieuws op Facebook. "Ik ben fier om op mijn veertigste nog een bachelordiploma te behalen."

Onduidelijkheid 

Haar geluk bleek van korte duur te zijn want amper twee jaar later gaat de blodine nu aan de slag als cabin crew member. Dat nieuws werd bevestigd met een leuke groepsfoto op Instagram.