Metro’s Leesclub – Mei

Nood aan ontspanning op de trein? Dat treft, want met Metro’s Leesclub verdiepen we ons elke maand samen met jullie in een nieuw boek. Deze maand is het de beurt aan ‘Antigone in Molenbeek’ van Stefan Hertmans. Hieronder kan je alvast een voorsmaakje krijgen:

Antigone in Molenbeek is het prangende relaas van een jonge vrouw die op zoek gaat naar haar dode broer. Zij wil niets liever dan hem kunnen begraven, maar dat blijkt onmogelijk. Verwijzend naar de bekende tragedie van Sophocles schreef Stefan Hertmans een uiterst actuele, beklemmende en poëtische tekst over medeleven met iemand die helemaal alleen is komen te staan: de zus van een zelfmoordterrorist.

Zin om met ons mee te lezen? Schrijf je hieronder in en binnenkort ontvang je van ons een korte vragenlijst die je voor 24 mei dient in te vullen. Misschien staat jouw ongezouten mening binnenkort wel in de krant!

Je hoeft natuurlijk niet alleen te lezen. Presentatrice Sofie Lemaire is deze maand Metro’s Leesclubvoorzitter. Zij leest samen met jullie ‘Antigone in Molenbeek’ van Stefan Hertmans.

Meningen, selfies en boekmomenten kan je kwijt met #metrosleesclub

Een boek gevonden op de trein?

We verstoppen iedere keer ook 10 extra exemplaren van het boek van de maand op verschillende treinen. Ben jij bij de gelukkigen die er eentje weet te bemachtigen? Vergeet je dan zeker niet in te schrijven hieronder zodat jij ook jouw mening met ons kan delen.

Veel leesplezier!

Schrijf je hieronder in voor onze leesclub.
De eerste 10 ontvangen van ons een gratis exemplaar van het boek.

Fill out my online form.