Audi Hockey League – Watducks treft Léopold in halve finales Play-offs, Dragons tegen Racing

Audi Hockey League - Watducks treft Léopold in halve finales Play-offs

Na de 22e en laatste speeldag van de reguliere competitie van de Audi Hockey League op zondag ligt de samenstelling van de halve finales van de Play-offs vast. Waterloo Ducks, dat op de eerste stek eindigt en het hoogste ticket voor de Euro Hockey League beet heeft, ontmoet de nummer vier Léopold. In de andere halve finale ontmoet titelhouder Dragons, dat als tweede finishte, de nummer drie Racing. Waterloo rekende op de slotspeeldag eenvoudig af met Herakles (4-0). Dragons imponeerde met een 2-6 zege op bezoek bij Léopold, terwijl Racing in Daring ging winnen met 0-3. Waterloo sluit de reguliere fase af als leider met 54 punten, voor Dragons (51), Racing (45) en Léopold (40).
In de andere wedstrijden versloeg Braxgata Gent met 4-3 en eindigde Beerschot tegen Orée op 3-3. Ook Leuven en Pingouin, beiden al zeker van degradatie, gaven elkaar partij. Leuven klopte het team uit Nijvel met 4-2. White Star en Antwerp, de nummers één en tweede uit de eerste divisie, nemen volgend jaar hun plaats in de Audi Hockey League in.
De halve finales, net heen- en terugwedstrijd, staan 5 en 6 mei op de agenda. De twee finalewedstrijden volgen op 10 en 13 mei op het veld van Braxgata in Boom.

bron: Belga