Deze hondjes zijn op zoek naar een nieuw baasje

Foto SHIN

Elke week zet Metro enkele hondjes in de kijker die kunnen geadopteerd worden bij SHIN (Spaanse Honden In Nood). Met deze lieve viervoeters ben je nooit nog alleen.

Flipper (ref nr. 12119)

Mijn naam is Flipper. Samen met mijn baasje woonde ik op een boot, waar ik trouw op hem wachtte als hij even boodschappen deed. Op een dag ontdekte ik echter dat, na mijn ommetje bij de buren, mijn baasje en onze boot plots weg waren! Daar stond ik dan aan de aanlegplaats, te wachten… Dagen gingen voorbij. Uiteindelijk bracht een politieman me naar SHIN. Vandaag wacht ik stil in mijn hok, tot het tij keren wil.

Jack  (ref nr. 14555)

Ik ben Jack en werd door mijn baasjes niet meer opgehaald bij de mensen waar ik verbleef tijdens hun vakantie. Zo kwam ik bij SHIN terecht. Ik ben een gevoelig en rustig ventje, dat erg sociaal is met mensen en andere hondjes. Momenteel treur ik nog een beetje, omdat ik hunker naar een fijn baasje.

Raleur (ref nr. 14443)

Ik ben Raleur en werd samen met mijn zes broertjes en zusjes voor de poort van de SHIN-refugio achtergelaten. We waren niet eens in staat om zelfstandig te eten… Onbegrijpelijk toch? Ik ben een stille, rustige jongen, soms een beetje onzeker. Met mensen ben ik erg vriendelijk en zachtaardig, en ik ben dol op knuffelen! Bij wie mag ik onbezorgd verder opgroeien, veel leren en vooral heel gelukkig worden?

Adoptiekandidaten kunnen een mail sturen naar: [email protected] of bellen naar 0474/19.10.75